Modulaire woning

Een modulaire woning kan voor veel toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld als een vakantiewoning, flexwoning of permanente woning. Onze duurzame modules leveren we aan business to business, zijn kant-en-klaar, direct te gebruiken en in een latere fase weer makkelijk te verplaatsen.

Totaalconcept

We leveren alles. Van gevelbekleding tot bestek

Kiest u voor Recreapark Modular? dan kiest u voor complete ontzorging. Wij regelen werkelijk alles voor uw modulaire woning. Vanaf het 3D ontwerp tot de inrichting van de woonkamer en zelfs aan de wijnglazen in de servieskast is gedacht. Uw gasten hoeven alleen een koffer met kleding mee te nemen.

Duurzaam

We leveren gebouwen die volledig elektrisch functioneren, zonder gas

Om voorbereid te zijn op de toekomst en een gasloze omgeving te garanderen, zijn onze modulaire woningen voorzien van hoogwaardige isolatie, elektrische (infrarood)vloerverwarming, radiatoren en airconditioning met inverter. Ook voorzien we onze woningen van een uniek warmte terugwin systeem. Met dit systeem wordt vuile lucht afgevoerd en de nieuwe binnenstromende lucht met minimale energie verwarmt.

Stap voor stap

Onze werkwijze

1

Ontdek de mogelijkheden

Wij bieden veel ruimte in architectuur , indeling, afmetingen en aantal woonlagen.

Ontdek de mogelijkheden
2

Uw wensen

Wij ontwerpen aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden van de omgeving.

Uw wensen
3

Productie

Wij produceren in samenwerking met betrouwbare partners in de modulaire bouw.

Productie
4

Levering

Wij verzorgen de logistiek door heel Europa.

Levering
5

Plaatsen

Wij plaatsen- en assembleren de modules op elke gewenste locatie in Europa

Plaatsen
6

Inrichten

Wij leveren het complete interieur en richten het vervolgens in volgens uw wensen.

Inrichten

Ontdek de mogelijkheden

Samen ontdekken we de mogelijkheden van modulaire bouw. We bieden maatwerk productie voor zowel exterieur als interieur. Hiermee ontstaat een ruime keuzevrijheid, waarmee we een modulaire woning compleet afstemmen op al uw wensen. Om uw gasten de ultieme ambiance te presenteren, bieden we ook diverse uitbreidingen zoals een veranda, berging, sauna, hottub en veel meer.

Uw wensen

Bespreek samen met ons al uw wensen. Wij maken een passend concept voor u op maat en bieden uitgebreide keuze als het gaat om stijl, maatvoering, indeling, exterieur en interieur. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Productie

We produceren onze modules in samenwerking met betrouwbare leveranciers in Europa. Hierdoor is kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd. Onze leveranciers bieden ruime productiecapaciteit en een vlotte levering. Ook voorzien we de modules tijdens het productieproces van de juiste certificering. Vooraf zorgen we dat alle details duidelijk zijn, zodat we achteraf niet voor verassingen komen te staan.

Levering

De afwerkte modules leveren we per truck met dieplader door heel Europa. Soms met colonnes tegelijk. Snel, veilig en geheel volgens de Europese richtlijnen. Ook regelen we een rijontheffing of vergunning om de modules correct te transporteren. Alles zodat u er geen omkijken naar heeft.

Plaatsen

Zodra de module op de gewenste locatie is gearriveerd, zorgen onze gecertificeerde monteurs voor een nauwkeurige plaatsing op de infrastructuur. Ook sluiten we de nutsvoorzieningen en primaire voorzieningen zoals elektra, water en afvoer aan volgens schema.

Inrichten

Zodra de module op de gewenste locatie is geplaatst, richten we deze volgens uw wensen en het “in-huis-informatie” schema in. Werken met dit schema biedt duidelijkheid aan onze monteurs en zorgt ervoor dat uw wensen foutloos worden omgezet in een sfeervolle inrichting.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze specialisten. De krachtige combi van
unieke modules, collecties en know-how voor het compleet
leveren- en inhuizen van ieder project.
Contact opnemen