Over ons

Het best omschrijven we onszelf als een innovatief bedrijf dat zich bezig houdt met het leveren en inrichten van modulaire producten. We gaan een uitdaging niet uit de weg en denken graag mee over elk type oplossing. Het leveren van maatwerk is daarom onze specialiteit. Dit doen we in een business to business concept- en vooral voor de recreatie-sector in heel Europa.

 

Wat we doen

Wij ontwikkelen een woning, appartement niet alleen vanuit het oogpunt op financieel rendement, maar ook vanuit het plezier die het voor de klant en moet opleveren. Met onze opzet zijn wij in staat een woning te ontwikkeling die doorgaans een hoger rendement oplevert dan de ontwikkeling via de traditionele bouw. Wij bieden veel ruimte in architectuur, indeling, afmetingen en aantal woonlagen.

Tevens bent u bij ons op het juiste adres voor de totale inrichting van uw woning. Weinig onderhoud en lage energiekosten zijn belangrijk om ook de exploitatiekosten in de hand te houden. Onze modulaire woningen zijn onderhoudsarm en energiezuinig/ neutraal en blijven ver onder de gestelde EPC-norm.

 

Onze passie

Onze passie: beleving en duurzaamheid vertalen in een sfeervolle ambiance. Binnen en buiten in de perfecte balans. Volledig kloppend volgens de labelling die uw organisatie toepast. Ons gemeenschappelijke doel: de verwachtingen van uw gasten overtreffen!

 

Ons team

Recreapark Modular beschikt over een interdisciplinair team bestaande uit bouwkundig en interieur architecten, Interieur designers, technisch ingenieurs, en management en ondersteunend personeel met een bewezen staat van dienst. Daarnaast werken wij nauw samen met onze partners, specialisten en preferred supplier om ieder project tot een succes te maken. Ons team heeft reeds jarenlange ervaring met de ontwikkeling van hoogwaardige modulaire gebouwen zowel in de private als de publieke sector in heel Europa.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze specialisten. De krachtige combi van
unieke modules, collecties en know-how voor het compleet
leveren- en inhuizen van ieder project.
Contact opnemen